Најпрво ја убил а тоа што потоа го направил ќе ве ЗГРОЗИ!

Loading...

Џозев Оберхенсли признал дека ја убил и ѝ ги изел мозокот, срцето и белите дрбови на својата девојка Тами Џо Блантон.Тој се соочува со обвиненијата на крволочно убиство бидејќи пред една недела провалил во куќата на својта поранешна свршеница, ја убил, сварил и изел.
Тами Џо Блантон (46) кобната ноќ пријавила во полиција дека Џозев Оберхенсли (33) се обидува да провали во нејзината куќа. По интервенцијата на полицијата, Оберхенсли мирно си заминал. Сепак, на местото на случувањето полицијата се вратила околу 10 часот наутро за да провери дали сè е во ред, бидејќи Тами Блантон не се појавила на работа.
Полицајците го пронашле нејзиното крваво тело, а делови од нејзиниот череп биле изрежани. Полицијата во куќата затекнала чинија полна со крв и коски, како и даската и прибор за готвење измачкан со крв. Според полицискиот извештај, Оберхенсли подоцна признал дека ја сварил и ја изел Тами.
Полицијата го открила нејзиното мртво тело под церадата во када во бањата.
Таа имала фатални повреди на главата, вратот и торзото. Черепот бил очигледно уништен. Ткиво од нејзиното тело беше пронајдено во кантата за отпадоци.

 

Оберхенсли има долго досие, уште од 2000 година, кога е осуден поради убиство на својата тогашна девојка Сабрина Елдер (17) во 1998 година, кога пукал во неа и ја усмртил. Елдер, пред кобната случка го родила нивниот син, а нејзиното убиство се случило во куќата на бабата на Оберхенсли, која се обидел да ја убие, и за што бил осуден, исто така.
Во 2012 година е пуштен условно на слобода, но во 2013 година упаднал во неволји бидејќи се обидел да задави член од обезбедувањето на еден клуб.
Пред два месеци е уапсен поради пребрзо возење, а Тами Џо Блантон тогаш платила 1.000 долари за да го пуштат.
Тужителот Џереми Мул тогаш барал поголема кауција, но неговиот колега, кој сега дал оставка, ја намалил кауцијата допуштајќи му на Оберхенсли да излезе на слобода. Првичната кауција била 25.000 долари, пред тој да може да биде пуштен на слобода повторно, но била намалена на 5.000 долари, овозможувајќи му да биде пуштен за 500 долари.
– Почувствував дека е опасен, и бев во право. Тоа ме прогонува – рекол Џереми Мул.Тој се соочува со обвиненијата на крволочно убиство бидејќи пред една недела провалил во куќата на својта поранешна свршеница, ја убил, сварил и из

loading...
Loading...