НАЈСЛАТКА НАСМЕВКА: Овие фотографии ќе ви го стоплат срцето!

Зад фотографскиот проект „Bumps, Babes and Beyond Photography“, стои Сенди Форд, која ужива во фотографирањето на новороденчиња, деца и изработката на семејни портрети.„Кога за прв пат почнав да се занимавам со ова, забележав дека бебињата повремено прават голема насмевка – толку заразна и неодолива! Со време научив да го препознаам моментот кој ѝ претходи на таа насмевка. Сакам да седам покрај нив и со фотоапаратот да го чекам тој магичен момент“, вели Форд.
Погледнете ги фотографиите и споделете со пријателите:
The Cutest Babies You've Ever Seen by playchannel„Кога за прв пат почнав да се занимавам со ова, забележав дека бебињата повремено прават голема насмевка – толку заразна и неодолива! С

Пронајдете не на следниве мрежи: