Намалена видливост поради магла во Крушево и на Стража

Loading...

Во Крушево и на планинскиот превој Стража има намалена видливост поради магла.Авто мото сојузот на Македонија соопшти дека во Крушево видливоста е намалена до 100 метри, а на Стража од 20 до 40 метри.
На останатите патишта низ државата сообраќајот се одвива тековно по местимично влажни коловози.
На граничните премини нема подолги задржувања за влез и излез од државата.Авто мото сојузот на Македонија соопшти дека во Крушево видливоста е намалена до 100 метри, а на Стража од 20 до 40 метри.
На останатите па

loading...
Loading...