Напишал статус за својата жена поради кој ќе завршел во затвор!

Loading...

Напишал статус за својата жена поради кој ќе завршел во затвор!Кога минувате низ развод на бракот се што ќе напишете и објавите на социјалните мрежи може да се искористи против вас. Тоа најдобро на своја кожа го почувствувал овој Американец-Марк Бајрон.
„Ако сте и вие злобна и одмаздољубива жена и сакате да го уништите животот на вашиот сопруг и да му го одземете детето, тогаш сте сигурно многу исплашени“ напишал тој.
Неговата жена статусот го искориситла на суд, па тој морал во рок од 60 дена да напише извинување.
Доколку не го стори тоа ќе мора да оди 60 дена во затвор. Секако мажот подоцна се извинил.Кога минувате низ развод на бракот се што ќе напишете и објавите на социјалните мрежи може да се искористи против вас. Тоа најдобро на своја кожа г

loading...
Loading...