Напиток кој жените како ЛУДИ ГИ ТЕРА на секс: А главната состојка е…

Loading...

Овој напиток се пренесувал со генерации од колено на колена во Индија и уште во некои земји во Азија, а оваа традиција се задржала до денес.Шишенце од овој напиток по традиција се давала на младенците пред првата брачна ноќ.
Тајната е во сувото грозје, кое што е клучно за третман на еректилната дисфункција. Исто така ги зголемува шансите жената да забремени, односно го подобрува квалитетот на семената течност кај мажите. Освен тоа, се тврди и дека ја зголемува енергијата за секс.
Оригиналниот рецепт од Индија се состои од суво грозје, млеко и шафран.
Еве рецепт за подготовка на една варијанта од овој напиток:
Добро измијте 30 грама суво грозје па зовријте го со 200 мл млеко. На крајот додадете и малку шафран.
Во почетокот пијте ја ова количина три пати на ден, а подоцна зголемете на 50 грама суво грозје, се додека не бидат отстранети проблемите.
Притоа, за сувото грозје е познато дека има и низа на позитивни ефекти за здравјето. Шишенце од овој напиток по традиција се давала на младенците пред првата брачна ноќ.
Тајната е во сувото грозје, кое што е клучно за третма

loading...