Направете сами кантарионово масло- лек за многу болести

Loading...

Кантарионот е добро познат лек за разни болести. Расте во пасишта, ливади, и карпести гребени, а цвета од мај до август, во зависност од климата…Кантарионовото масло се подготвува од свежа билка. Размерот е 100 г цветови на литар масло.
Се подготвува со ладно цедено квалитетно масло од кое најчесто се препорачува маслиновото.
Рецептот ќе го најдете на следниот линкКантарионовото масло се подготвува од свежа билка. Размерот е 100 г цветови на литар масло.
Се подготвува со ладно цедено квалитетно масло

loading...
Loading...