Направете сами сируп од коприва за прочистување на крвта!

Loading...

Традиционално, сирупот од коприва се користи за чистење на крвта, но истовремено е вкусен освежувачки пијалок ако го помешате со газирана вода и малку мраз. Денес ви преставуваме како да го направите сами и да уживате во неговите благодети.Накратко за здраствените придобивки за сокот од коприва:
Овој сок е добар и за ревматизам и артритис, а како копривите имаат многу железо го користат и во борбата против анемијата.
Дури го пијат и тие кои имаат астма и проблеми со кожата. Исто така, се верува дека ги спречува респираторните и уринарните проблеми, но и губење на косата.
Прочитајте го рецептот тукаНакратко за здраствените придобивки за сокот од коприва:
Овој сок е добар и за ревматизам и артритис, а како копривите има

loading...
Loading...