Насилната Наоми Кембел на суд за напад

Loading...

Поради нападот што се случи во 2009 година, кога Ди Џовани ги фотографирал Наоми Кембел и нејзиното (сега поранешно) момче милијардерот Владимир Доронин додека биле на одмор, таа ќе мора да оди на суд.
Кембел во неколку наврати го удрила, со нејзините нокти го изгребала по лицето и го удирала со нејзината чанта, па морал да оди во болница каде побарал помош.
Тој се здобил со греботини и модринки, но и оштетување на левото око од нејзините нокти, покажува болничкото досие.
Судењето е закажано на Сицилија, каде што се случи нападот, во декември оваа година.
Кембел негира дека го нападнала фотографот. Таа повеќе од пет пати имала проблеми со властите.Поради нападот што се случи во 2009 година, кога Ди Џовани ги фотографирал Наоми Кембел и нејзиното (сега поранешно) м

loading...
Loading...