Наскоро премиера на новата песна „Зовем те мила“ на Јоце Панов

Loading...

Деновиве Јоце Панов ја сними својата најнова песна која го носи насловот „Зовем те мила“.Песната „Зовем те мила“ е љубовна балада која е снимена со големи емоции, а пратечки вокал на Јоце во новата песна е Наде Талевска. Како автор на музиката, текстот и аранжманот се потпишува Роберто Поп Димитров и неговата Кентаур Продукција. Песната се очекува да биде пуштена во етер во текот на наредната недела -„Со Роберто едно време имавме заеднички бенд и доста добро ги познавам неговите музички квалитети, он е еден од ретките луѓе со кои можат да работам после толку голема професионална соработка со Миро Буљан и неговиот тим, по промоцијата на оваа песна ќе заминам во Загреб за да го довршиме оноа што го започнавме со Миро, се надевам дека нашето изненадување ќе ви се допадне“, вели Јоце Панов. Рефренот од новата песна:Ja zovem te mila, s kim god da si bilaJutro kvari mi dan, vise ne znam ni sam sta osecam.Ja zovem te mila, s kim god da si bilaDa li u ovoj noci je kraj i rusi nocas sve sto sanjam.Деновиве Јоце Панов ја сними својата најнова песна која го носи насловот „Зовем те мила“.Песна

loading...