Наставник малтретира девојче на табла, но таа не му остана должна!

Loading...

Наставник по англиски малтретира девојче на табла, но таа не му остана должна и го удри на најнезгодното место. Нервозен наставник по англиски јазик во Русија употребува сила испрашувајќи едно девојче – ученичка. Таа не можејќи да ја поднесе оваа тортура му врати на најдобар начин!
Се надеваме дека и наставникот ја научи лекцијата за него и девојчето нема да биде казнето.
Погледнете во видеото на следната страна. 

Нервозен наставник по англиски јазик во Русија употребува сила испрашувајќи едно девојче – ученичка. Таа не можејќи да ја поднесе оваа тортура му в

loading...
Loading...