НАТО не знае ништо за тоа дали во Мариуполе се наоѓаат нивни офицери

Loading...

Официјалната претставничка на НАТО, Оана Лунгеску изјавила дека не знае ништо за тоа дали во Мариуполе евентуално се наоѓаат офицери на Алијансата.Претходно бунтовниците на Доњецката народна република изјавија дека во тој украински град се блокирани пет до шест офицери на НАТО.
Местото на кое се наоѓаат не е познато од строго доверливи причини. Но факт е дека од Мариуполе не можат да одат, нагласено е во ДНР.Претходно бунтовниците на Доњецката народна република изјавија дека во тој украински град се блокирани пет до шест офицери на НАТО.
Местото

loading...
Loading...