Научно објаснување во 60 секунди: Зошто розевата не постои?

Loading...

Зошто розевата не постои?На видеото ќе имате можност забавено во 60 секунди да го погледнете научното истражување за тоа како розевата всушност не постои.
Односно, станува збор за фантастично објаснување дека розевата боја постои иако не постои розевата светлина!
Погледнете го видеото.

 
 
На видеото ќе имате можност забавено во 60 секунди да го погледнете научното истражување за тоа како розевата всушност не постои.
Односно,

loading...
Loading...