Неделен хороскоп за 15.04.2013- 21.04.2013

Loading...

Овен
Едноставноста е клуч за успех оваа недела. Во понеделник ќе им покажете на луѓето од вашата околина колку сте постојани и верни. Во вторник и среда вашето темпо ќе се забрза. Обидете се добро да се организирате. За викендот ќе во биде потребен комфор. Ќе го добите во домот и со вашите најблиски. Не би било лошо да одите на забавата на која сте повикани.
Бик
Вашата позитивна енергија заедно со шармот ќе ве одведе далеку на почетокот на оваа недела. Вашиот карактер нема да биде во согласност со ѕвездите. Можеби ќе донестете некоја ненадејна одлука. Внимавајте подоцна за тоа може ќе се покаете. Кон крајот на неделата повторно ќе ви се врати изгубениот мир. За викендот најдете начин како најдобро да се изразите.
Близнаци
Во понеделник бидете доследни- покажете дека можете целосно да се посветите на секоја ситуација. Во вторник и среда ќе бидете особено креативни. Покрај тоа вашата друштвена страна на личноста ќе биде нагласена, па ќе имаате потреба многу да се експонирате. Водете сметка да не претарате. Ако забележите дека некоја ваша блиска личност се повлекува во себе и ве избегнува, размислете да не е проблемот во вас. Научете се да се контролирате.
Повеќе на следниот ЛИНК.Овен
Едноставноста е клуч за успех оваа недела. Во понеделник ќе

loading...