Добриот избор на тавче е клучен за подготовка на јадење!Сите знаеме дека во тавче може да се пржат шницли, колбаси и многу други намирници. Но, дали знаеме кои тавчиња се најдобри
Генерално гледано, најдобри се оние, тешките, лиени и оние обложени со некој материјал на кој храната не се лепи, па можете да пржите месо без маснотии.
Во тој случај немојте да користите метални вилушки и шпатули, кои можете да ја изгребат и уништат површината, туку месото вртете го со дрвен или силиконски прибор.Сите знаеме дека во тавче може да се пржат шницли, колбаси и многу други намирници. Но, дали знаеме кои тавчиња се на
©ПУЛС24.MK Вестите на интернет страницата на редакцијата ПУЛС24.MK> може да се користат исклучиво за лично информирање. Без писмена дозвола или посебен договор, не е дозволено преземање, користење или реемитување на вестите.