НЕ ГИ ФРЛАЈТЕ: Еве што можете да направите за својот дом, од ОБИЧНИ КАРТОНСКИ КУТИИ

Сакате луксузни полици а не сте баш при пари во моментот? Дознајте како да ја направите, а единствено што ќе потрошите ќе биде времето…Дали знаете што се може да направите од обична стара, картонска кутија? Екипата која на Јутјуб го има каналот „homes+magazine“ одлучи во кратко видео да ви покаже крајно интересна работа која може да ја направите за својот дом.
Тие предложија од стри кутии да направите неверојатни полици во кои можете да ставате разло разни предмети, книги и фигури.
Погледнете како е тоа возможно:

Дали знаете што се може да направите од обична стара, картонска кутија? Екипата која на Јутјуб го има каналот „homes+magazine“ одлучи в

Пронајдете не на следниве мрежи: