НЕ ГО ПРОБУВАЈТЕ ОВА ДОМА: Еве што се случува кога во врела вода ќе ставите сув мраз!

Loading...

Русинот со корисничко име Crazy Russian Hacker на YouTube постави видеоПритоа, на видео се прикажува што се случува доколку килограм сув мраз, јаглен диоксин во тврда состојба на температура од -79 степени Целзиусови се стават во врела вода.
Притоа, реакцијата е урнебесна. Погледнете го видеото и секако не го пробувајте ова дома затоа што ваквиот експеримент може да биде смртоносен.
На следниот ЛИНК погледнете што се случува кога ќе помешате Кока Кола и млеко.

 
 
Притоа, на видео се прикажува што се случува доколку килограм сув мраз, јаглен диоксин во тврда состојба на температура од -79 сте

loading...
Loading...