Не излегувајте на улица – Столе зема возачка дозвола!

Стојанче Стоилов деновиве и официјално стана шофер. Пикерот на Вардар положи за автомобил, а возачката дозвола која неодамна ја зема е потврда за неговата умешност на патиштата.
“Не излегувајте на улица доколку немате потреба. Столе зема возачка дозвола” е коментарот што е испишан над фотографијата на која ракометарот позира со возачката во раце.
Ракометниот репрезентативец размислува каков автомобил да купи, со оглед на тоа што се уште нема миленик на четири тркала, а шоферската умешност планира да ја усоврши на патот до Макарска, Хрватска, каде ќе се упати на одмор веднаш по завршувањето на репрезентативните обврски.Стојанче Стоилов деновиве и официјално стана шофер. Пикерот на Вардар положи за автомобил, а возачката дозвола која не

Пронајдете не на следниве мрежи: