Не му дале да јаде во ресторан зашто изгледал како бездомник. Подоцна им се појавил во БЕСНО ФЕРАРИ!

Корисникот на Јутјуб каналот JosephPalerLin, направил еден интересен експеримент со кој ја долови суровата реалност во која што живееме денес.Тој прикажа како луѓето реагираат кога некој е облечен како бездомник и што се случува кога некој ќе се појави со скапоцен автомобил.
Погледнете го видеото кое е уште еден доказ во каков неправеден свет живееме сите ние:Тој прикажа како луѓето реагираат кога некој е облечен како бездомник и што се случува кога некој ќе се појави со скапоцен автомобил.
Погле

Пронајдете не на следниве мрежи: