Не ни е јасно како воопшто се движел: Погледнете што му извадиле лекарите на овој човек од стапалото!

Loading...

Кога ќе видите што му извлекле на овој човек од стапалото нема да ви биде јасно како тој воопшто се движел.И тоа воопшто не ни забележал дека тоа е во него цели 4 дена.
Сме виделе се и сешто досега, но ова е навистина страшно.
Погледнете го видеото…

 
И тоа воопшто не ни забележал дека тоа е во него цели 4 дена.
Сме виделе се и сешто досега, но ова е навистина страшно.
Погледнете

loading...
Loading...