Не тргнувајте кон Попова Шапка, патот е затворен

Loading...

Забраната е воведена поради силниот северен ветер кој предизвикува снежни наноси на коловозот. Од 11:40 часот воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец село Лисец – Попова Шапка, соопшти ЈП „Македонија пат“.
Забраната е воведена поради силниот северен ветер кој предизвикува снежни наноси на коловозот.Од 11:40 часот воведена е забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патниот правец село Лисец – Попова Шапка, соопшти ЈП „Македон

loading...