НЕ ЗНАЕЛА ДЕКА БРАТ Ѝ Е МОНСТРУМ: Сестрата на убиецот се обидувала да ја пронајде Тијана!

Сестрата на Драган, на 28 јули на својот профил се приклучи кон барањето на Тијана, не знаејќи дека нејиниот роден брат го направил монструозниот чин!Семејството на Драган Ѓуриќ, монструозниот убиец на Тијана Јуриќ, не ни знаело дека токму член од нивното семејство е одговорен за убиството на петнаесетгодишното девојче. За тоа зборува и фактот дека неговата сестра Александра се вклучила во потрагата по несреќното девојче.
Таа на својот профил објавила линк кој води кон текстот во кој таткото на Тијана апелира за помош при потрагата по неговата ќерка.
Драган Јуриќ, кој е месар од Сурчин, ја убил и ја закопал Тијана. Синоќа беше уапсен по интензивната потрага на српската полиција. Според зборовите на министерот Стефановиќ, тој ја удрил со своето возило, ја фатил за врат и ја ставил во колата. Потоа ја одвел во атар и таму ја убил.
Семејството на Драган Ѓуриќ, монструозниот убиец на Тијана Јуриќ, не ни знаело дека токму член од нивното семејство е одговорен за убиството на пет

Пронајдете не на следниве мрежи: