Не знаела дека ја снимаат, но добро е што го направиле тоа зошто никогаш немаше да го чуеме ОВА!

Девојчето има 14 години и неверојатен глас! Да ја пуштите само снимката без да го погледнете видеото ќе си помислите дека пее Витни Хјустон.Имено, ја пее песната „ I will always love you“ незнаејќи дека нејзините другари ја снимаат. На сета среќа и ние имаме шанса да го слушнеме нејзиниот ангелски глас.
На 1:37 се наеживме, а веруваме дека ќе се наежите и вие!
Имено, ја пее песната „ I will always love you“ незнаејќи дека нејзините другари ја снимаат. На сета среќа и ние имаме шанса да го слуш

Пронајдете не на следниве мрежи: