Не знаете како да излупите ананас? Овој продавач ќе ве воодушеви со својата техника!

Еден продавач на ананас на Филипините докажал дека пости вистинска уметност кога се работи за сечење на ова овошје.Ананасот е најдобар за јадење додека е свеж, но лупењето и сечењето  на ова тропско овошје  е една тешка и здодевна работа.
Овој продавач на ананас на Филипините докажал дека пости вистинска уметност кога се работи за сечење на ова овошје.
За само 70 секунди овој вешт човек  го одвои овој вкусен плод  од кората, користејќи само остар нож.
Погледнете ја неговата неверојтна техника.

Ананасот е најдобар за јадење додека е свеж, но лупењето и сечењето  на ова тропско овошје  е една тешка и здодевна работа.
Овој

Пронајдете не на следниве мрежи: