Нејзината цел е да спие со 100 000 мажи

Loading...

Ања Лисевска (21) започнува невозможна мисија – си поставила цел да спие со 100 000 мажи, и бара поддршка од мажите од сите делови на светот!
Колку и да ви изгледа невозможно, таа е решена да успее. Ако сака да ја постигне целта за 10 години таа дневно треба да има секс со по 30 мажи!
– Сакам секс, ги сакам забавите и мажите, а сите кои ќе се согласат да учествуваат можат да сметаат и на анален и на орален секс. Заинтересираните можат да се пријават на мојот блог, но предупредувам дека со пијани и агресивни не сакам да имам односи. Тоа се однесува и на помлади од 18 години – изјави Ања за порталот Powiedzialem.
Девојката вели дека нема ништо против жените, но дека сексуалните односи со нив нема да влезат во бројот од 100 000!
Таа не ги наплатува услугите, но бара хотелските соби да ги платат оние кои ќе имаат секс со неа.
Оние кои се „оперирани“ од добар вкус и од страв за своето здравје – додаваат некои од  порталите кои ја пренесоа веста.
 Ања Лисевска (21) започнува невозможна мисија – си поставила цел да спие со 100 000 мажи, и бара поддршка од мажите од

loading...
Loading...