НЕЈЗИНИТЕ РОДИТЕЛИ СЕ УБИЕНИ КОГА ИМАЛА 4 ГОДИНИ: Потресна приказна за девојче кое носи лузни од војната!

Loading...

Нор е девојче од Ирак која е една од жртвите на инвазијата врз оваа земја во 2003 година. Нејзините родители настрадале кога имала 4 години.Таа живеела во градот Басра на југот на Ирак, во кој 6 години беа сместени британските трупи.
Денес има чичко кој ја раскажа приказната за загинувањето на неговиот и неговата снаа додека 20 тенкови биле во неговото соседство.
„Мислевме дека ќе биде подобро кога повеќе нема да биде Садам на власт. Мислевме дека Американците и Британците ќе направат да ни биде подобро. Дојдоа да нѐ окупираат, ги уништија нашите куќи и ги направија нашите деца сирачиња“, додава тој.
Погледнете го видеото:
Таа живеела во градот Басра на југот на Ирак, во кој 6 години беа сместени британските трупи.
Денес има чичко кој ја раскажа приказната за

loading...