Нејзиното срце било скршено бидејќи не можела да му купи роденденска торта на синот. Тогаш се случило нешто што ѝ ГО СМЕНИЛО ЖИВОТОТ!

Ова видео ќе ве потсети дека случајниот гест на љубезност создава бескрајна мрежа на добрина и човечност. Тоа всушност е и пораката на ова видео…Сѐ почнува кога една мајка влегува во продавница и сака да му купи роденденска торта на синот, но нема доволно пари за да ја плати токму онаа која што ја сака нејзиниот син.
Тогаш, се појавува непознат човек кој ја купува тортата наместо неа и подава лист хартија.
Неколку години подоцна, се повторува истата приказна. Но, овојпат, момчето е на другата страна…

Ова е многу подобро од омразата и гневноста:
Сѐ почнува кога една мајка влегува во продавница и сака да му купи роденденска торта на синот, но нема доволно пари за да ја плати токму онаа која

Пронајдете не на следниве мрежи: