НЕКОГАШ МНОГУ ПОПУЛАРНА ВО РЕГИОНОТ: А денес пејачката едвај составува крај со крај!

Loading...

На познатата пејачка Романа Паниќ оваа година не и цевтаат ружи! Откако раскинала со фудбалерот Зоран Шупин, со кој војувала и преку медиумите, поп пејачката има и финансиски проблеми. Како што дознаваме, пејачката  се надевала дека кога ќе излезе од реалити  шоуто „Фарма“ ќе има повеќе понуди за работа, но тоа не се случило. Во текот на летото имала само неколку настапи.Ова дефинитивно не е година за Романа. Прво имала бурен раскин со Зоран, а потоа се упатила во Црна Гора, каде поминала два месеци, надевајќи се дека ќе има повеќе работа на приморјето, но тоа не се случи. За скоро 60 дена, колку била во соседната држава, не може да се пофали ни со 10 настапи.За жал, публиката воопшто не била расположена да ја слуша нејзе, така да газдите на локалите не ја барале. Го прифаќала секој ангажман, не одбила ниту еден настап, но и таму каде што пеела, било слабо, поточно дoаѓале малку луѓе“, изјавил извор близок на пејачката и додава дека таа сега едвај составува крај со крај.

„Романа живее како подстанар, додека да плати за станот, сметки, да наполни бензин, да купи храна, нејзе не и останува ништо. Откако се врати од црна Гора немала ниту еден настап, така да сега е баш во тесно со финансиите. Сепак, таа научила да троши многу и не може да се помири со фактот дека  мора да внимава каде го дава секој динар“, вели изворот.Ова дефинитивно не е година за Романа. Прво имала бурен раскин со Зоран, а потоа се упатила во Црна Гора, каде поминала два месеци, надевајќи се де

loading...
Loading...