Нема да поверувате колку алкохол на ден пие Жерард Депардије

Loading...

Францускиот актер открил дека почнува да пие од 10 часот наутро но дека никогаш потполно не се напил. Во текот на денот пие дури 14 шишиња вино.Актерот исто тако признал дека убил два лава во Африка.
„Ги убив но јас разбирам зошто се тие кралеви на џунглата. Тоа беше самоодбрана. Замислете да се возите и да ви се расипе автомобилот а околу вас две диви животни. Пукав само да ги исплашам но не побегнаа. Не сум бил на лов, во Африка отидов поради Африка“, навел актерот.
Депардије (65) исто така рекол дека пие кога му е здодевно. По бајпасот и хорестеролот сепак мора да биде внимателен па како актер има моменти на апстиненција.
„Во секој случај нема да умрам. Барем не сега, се уште имам енергија. Но кога ќе почнам да пијам , неможам да пијам како нормална личност. Апсорбирам 12, 13, 14 шишиња дневно“, објаснува Депардије.

Исто тако сликовито го објаснил неговиот ден.
Почнувам во 10 часот наутро со шампањско, пиво и „Пастис“ околу 17 часот, да го довршам шишето од утрото. Во текот на ноќта пијам вотка или виски“, искрено раскажа актерот.
Објасни дека никогаш потполно не бил пијан, според неговите зборови, доволни се десет минути дремка и потоа сте како нови.
 Актерот исто тако признал дека убил два лава во Африка.
„Ги убив но јас разбирам зошто се тие кралеви на џунглата. Тоа беше самоодбра

loading...
Loading...