Нема да поверувате зошто сакале да се самоубијат овие 10 лица

Самоубиствата во светот се секој ден се побројни, а причините се секогаш различни. Во овој случај нема да поверувате зошто овие 10 лица од пекинг сакале да се самоубијат.Најмалку 10 лица сакале да се самоубијат во Пекинг пиејќи пестицид, соопштуваат кинеските медиуми. 
Причината за нивната желба за самоубиство е стравот дека може да добијат отказ од компанијата „Железница Харбин“. 
Тие сметаат дека постои опасност за нивно отпуштање откако во март годинава беше укинато кинеското Министерство за железници и беше споено се Министерството за сообраќај во Кина.
Обидот за групно самоубиство се случил во една улица покрај западната железничка станица во Пекинг, која е една од најфреквентните сообраќајници во градот.
Брзата помош ги пренела жртвите во болница, но засега е непознато дали некој од десетте лица починал. 
Пиењето на пестицид е еден од честите начини на самоубиство во руралните предели на Кина.Најмалку 10 лица сакале да се самоубијат во Пекинг пиејќи пестицид, соопштуваат кинеските медиуми. 
Причината за нивната желба за само

Пронајдете не на следниве мрежи: