Нема да ви се верува: Дали можете да погодите што е ова на сликата?

Loading...

Интересна фотографија го освои интернетот, а ако мислевте дека се работи за испукан бетон, се лажете.Не, тоа не е зумирана слика од бетон. Повеќето го помислија токму тоа, но се излажаа.
Еве за што се работи.
Верувале или не, ова е населба во Делхи, Индија, и има 25 милиони жители.
Овој дел на градот е меѓу најсиромашните во Делхи, и е многу густо населен.
Би можеле ли да се замислите како живеете таму?Не, тоа не е зумирана слика од бетон. Повеќето го помислија токму тоа, но се излажаа.
Еве за што се работи.
Верувале или не, ова е

loading...