НЕМА ШТО ДА СЕ ГЛЕДА, ОДЛИЧЕН Е: Ова 20 годишно момче го воодушеви жирито на „Звездите на Гранд“

Во „Звездите на Гранд“ се појави 20 годишниот Харун Мехмедагиќ кој се претстави со песната „Љубавник“ од Жељко Самарџиќ. Тој  го воодушеви жирито на „Звездите на Гранд“, особено Босанац кој изјави- „Убаво, скромно момче, нема што да се гледа, одличен е“.
Како изгледаше неговата изведба погледнете во видеото на следната страна….

 
Тој  го воодушеви жирито на „Звездите на Гранд“, особено Босанац кој изјави- „Убаво, скромно момче, нема што да се гледа, од

Пронајдете не на следниве мрежи: