НЕОДОЛИВО: Еве што се случува кога мачка ќе посвои малечко зајче!

Loading...

Оваа мачка го посвои зајчето како да е нејзино малечко. Се грижи за него и не го испушта од вид. Доколку зајчето малку се оддалечи, неговата мајка мачка доаѓа по него и го враќа назад.Таа е многу грижлива кога се наоѓа во негова близина, а познато е дека мачките се едни од најдобрите родители во животинскиот свет.
Погледнете како изгледа сето тоа, а ние сме сигурни дека ова видео ќе ви ги стопли срцата:Таа е многу грижлива кога се наоѓа во негова близина, а познато е дека мачките се едни од најдобрите родители во животинскиот свет.
Погледн

loading...
Loading...