НЕПРЕПОЗНАТЛИВА: Пејачка на „Звезде Гранда“ целосно си го смени изгледот!

Loading...

Тања Савиќ драстично го смени својот изглед. Таа ја надогради косата, а од црнка стана бринета со плави прамени.Пејачката не само што му дозволила на нејзиниот фризер да експериментира со нејзината коса, туку ги послушала и пријателките во врска со начинот на облекување.
Она што е јасно е тоа што нејзиниот нов имиџ предизвикува позитивни реакции кај луѓето, а пред сѐ кај нејзиниот сопруг Душан, кој целосно ја поддржува за тоа да го покаже својот сексипил. Но, таа сепак не е задоволна…
„Постојано си наоѓам некакви мани. Дека сум дебела, дека имам клемпави уши, а другарките ме наговараат да облекувам провокативно“, рекла Тања.Пејачката не само што му дозволила на нејзиниот фризер да експериментира со нејзината коса, туку ги послушала и пријателките во врска со начинот на

loading...
Loading...