Непроценлив момент: Ова бебе за прв пат јасно ја видело својата мајка!

Малата Луис страда од албинизам. Оваа состојба влијаела на нејзиниот вид, па таа никогаш јасно не ја видела својата мајка. Сега за прв пат успеала да го види лицето на својата мајка благодарение на специјални очила. Тој момент е забележан со камера.Луис е родена со албинизам, состојба која го слабее лачењето на мелатотнин во кожата и кое може да влијае на слабеењето на видот.
Порадо тоа таа ниту еднаш до сега не ја видела потполно јасно својата мајка и и биле потребни специјални очила.
Кога ова бебе за прв пато погледнало со очилата, го видело лицето на својата мајка и било видно воодушевено.Луис е родена со албинизам, состојба која го слабее лачењето на мелатотнин во кожата и кое може да влијае на слабеењето на видот.
Порадо то

Пронајдете не на следниве мрежи: