Несекојдневна глетка!

Loading...

Како би изгледало небото, доколку небесните тела би биле блиску до Земјата?Знаеме дека вселената изобилува со небесни тела, неверојатни галаксии, соѕвездија, меѓуѕвездени маглини…
Дали некогаш сте си замислиле како би изгледало, да бидат видливи од Земјата?
Руската вселенска агенција Роскосмос, направи  компјутерска симулација, како би изгледале небесни тела доколку се блиску до Земјата.
Погледнете!Знаеме дека вселената изобилува со небесни тела, неверојатни галаксии, соѕвездија, меѓуѕвездени маглини…
Дали некогаш сте си замислиле ка

loading...
Loading...