Несекојдневна смрт: Русин испил антифриз и починал со тешки маки!

Loading...

Федор Н. (37) од Русија починал во кикиндската болница од последица од труење на метил со алкохол. Федор Н. (37) држајанин на Русија и работник во фирмата „Отрадное“, починал во саботата на 8-ми февруари, во кикиндиската болница од последица на туење од метил и алкохол!
Несреќниот човек во тешка состојба бил доведен во болницата на 3-ти февруари, откако во раните утрински часови на работното место испил антифриз. Од антифризот испил и неговиот колега Андреј.Г (46). Двајцата пациенти биле хоспитализирани на оделението на интензивна нега, но нажалост едниот пациент починал. Федор Н. (37) држајанин на Русија и работник во фирмата „Отрадное“, починал во саботата на 8-ми февруари, во кикиндиската болница од по

loading...
Loading...