Несреќа во автобус на ЈСП: девојка заврши со скршеници

Loading...

Млада скопјанка доживеа несреќа во градскиот автобус со број 50.Според информацијата на МВР, вчера 20-годишната Т.Н. од Скопје пријавила дека на 21 февруари 2018 година околу 8:10 часот додека како патник се превезувала во автобус на ЈСП број 50, кога возачот прикочил, паднала во автобусот, а врз неа паднало друго лице.
Истиот ден во 9 часот се јавила на лекарски преглед во Градската општа болница „Свети Наум Охридски”, каде и биле констатирани тешки телесни повреди (фрактура на нога) и истата била пуштена на домашно лекување Според информацијата на МВР, вчера 20-годишната Т.Н. од Скопје пријавила дека на 21 февруари 2018 година околу 8:10 часот додека како патник се пре

loading...
Loading...