НЕВЕРОЈАТНО: Изведе трик со карти кој е стар повеќе од 5.000 години!

Њујорк е град во кој можат да се сретнат различни видови на улични изведувачи, но она што денес ќе ви го претставиме е навистина нешто несекојдневно!Сведоци сме дека во светот постојат талентирани улични артисти и тоа не е никаква новост. Но, она што го изведе овој уличен артист, или поточно илузионист, е приказна за себе.
Имено, станува збор за трик кој е стар повеќе од 5.000 години, а во кој главната улога ја имаат картите.
Еве како илузионистите „лебдат“ во воздух!
Погледнете го овој неверојатен трик:
Amazing Magic Trick With Cards by virealityСведоци сме дека во светот постојат талентирани улични артисти и тоа не е никаква новост. Но, она што го изведе овој уличен артист, или поточно илу

Пронајдете не на следниве мрежи: