НЕВЕРОЈАТНО: Погледнете ја реакцијата на нероденото бебе!

Loading...

Откако таткото на бебето ја објави фотографијата на „Редит“, таа го обиколи целиот интернет.”Ова дете е толку кул, а се уште не е родено” – напишал еден корисник на интернет, додека други коментираат дека момчето сигурно ќе биде политичар или рок-ѕвезда.
Оние кои ја виделе сликата од ултразвукот, исто така, забележале дека ова бебе не е само. Мајката потврдила дека чека близнаци.”Ова дете е толку кул, а се уште не е родено” – напишал еден корисник на интернет, додека други коментираат дека момчето сигурно ќе биде поли

loading...
Loading...