Неверојатно: Вака се шверцуваат мобилни телефони во затвор!

Loading...

Познато е дека затворениците насекаде во светот, успеваат на најразлични начини да дојдат до предмет кој е забранет во затвор. Ова е само еден од нив…На интернет се појави фотографија од гулаб, кој е дресиран да во еден колумбијски затвор прошверцува мобилен телефон.
Гулабот на себе има мала торбичка, во која е сместен телефонот, кој е завиткан во кондом за да не се оиштето.
Не е познато колку птицата била успешна во својата мисија…
На интернет се појави фотографија од гулаб, кој е дресиран да во еден колумбијски затвор прошверцува мобилен телефон.
Гулабот на себе има м

loading...