Неверојатно видео кружи на социјалните мрежи: Извадиле девојка од гроб и ја оживувале!

Loading...

Тинејџерката Нејси Перез (16) од местото Ла Ентрада во Хондурас, била прогласена за мртва и била закопана во заѕидана гробница.Следниот ден, кога нејзиното семејство дошло на гробот, слушнале вресоци.
Тие ја искршиле гробницата, го отвориле ковчегот и во неа ја нашле младата девојка жива.
Нејси веднаш ја однеле во болница, но таа набрзо не покажувала знаци на живот.
Овој шокантен настан е снимен и со камера.
Погледнете го видеото:Следниот ден, кога нејзиното семејство дошло на гробот, слушнале вресоци.
Тие ја искршиле гробницата, го отвориле ковчегот и во неа ја нашл

loading...