Неверојатно видео:Ни полавите не го спречија-Келнер работи низ надојдената Сава!

Погледнете како овој келнер си ја работи работата…На кејот на Сава во Нов Белград видена е неверојатна глетка. Келнер во рибарски чизми се пробива низ надојдената Сава како би дошол до муштериите, и би ги послужил.
Видеото кружи на социјалните мрежи, и ги остави сите без зборови. Момчето си ја работи својата работа, без притоа ништо да му пречи и за ништо да не преговара. Секој газда би сакал да има вакви работници. 

 
На кејот на Сава во Нов Белград видена е неверојатна глетка. Келнер во рибарски чизми се пробива низ надојдената Сава како би дошол до муштериите,

Пронајдете не на следниве мрежи: