НЕВИДЕНА СРЕЌА! Злоставувани тигри влегуваат во вода ПРВ ПАТ!

Loading...

Лили и Карли се две млади тигрици, кои за многу кратко време ги искусиле сите стравови кои едно диво животно може да ги почувствува.Меѓутоа, тие имале среќа да бидат спасени и испратени наместо каде ќе добијат љубов и внимание. Тие биле сместени во зоолошка градина, каде закрепнуваат од злоставувањата.
Еден од најемотивните моменти е и нивната прва средба со вода. Познато е дека тигрите сакаат вода.
Па погледнете како изгледало тоа…Меѓутоа, тие имале среќа да бидат спасени и испратени наместо каде ќе добијат љубов и внимание. Тие биле сместени во зоолошка градина, каде закрепн

loading...