Невидено: Ги врзува патиките без раце!

Loading...

Ги врзува патиките без раце!За неколку секунди успева да ги врзе патиките- и тоа без раце.
Погледнете како му успева тоа…

 
За неколку секунди успева да ги врзе патиките- и тоа без раце.
Погледнете како му успева тоа…

 

loading...
Loading...