НЕЗАПАМЕТЕНА ТРАГЕДИЈА: Две деца починале откако со часови биле заклучени во автомобил на топло!

Две мали деца починале откако таткото ги оставил заклучени во автомобил на топло време, или откако сами влегле во автомобилот при игра, па не успеале да се извлечат.Истрагата треба да разјасни што навистина се случило.
Трагедијата се случила на југот на Израел, во регионот Негев.
Итна помош пристигнала на самото место и пронашла две деца на возраст околу 5 години без свест, откако поминале повеќе часа на голема жештина во возилото. Нив од автомобилот ги извлекле локални жители и ги префрлиле во најблиската куќа, кадешто го чекале доаѓањето на медицинскиот тим.
Набрзо по доаѓањето, екипата на Итната помош можела само да ја констатира смртта на децата.Истрагата треба да разјасни што навистина се случило.
Трагедијата се случила на југот на Израел, во регионот Негев.
Итна помош прис

Пронајдете не на следниве мрежи: