Незгодно: Наоми случајно покажала дека се повеќе ја губи косата

Loading...

Се претпоставува дека Кембел почнала да ја губи косата бидејќи со години носела надградба и користела препарати кои трајно и ја оштетиле косата. „Црната пантерка“ носи перики.На Наоми Кембел и се случила незгодна ситуација кога фотограф успеал да фотографира како се повеќе ја губи косата. „Црната пантерка“ била со пријателката Кејт Мос на вечера во Лондон, а при излегувањето од ресторанот ветер и ги подигнал преминете од нејзината перика и открил дека под периката и нема баш многу своја коса.
Наоми почнала да ќелави, се претпоставува, бидејќи со години носела екстензии и користела препарати кои трајно и ја оштетиле косата.
На Наоми Кембел и се случила незгодна ситуација кога фотограф успеал да фотографира како се повеќе ја губи косата. „Црната пантерка“ би

loading...
Loading...