Никако не купувајте кујна во оваа боја, носи несреќа и сиромаштија!

Loading...

Според Фенг шуи филозофијата никогаш немојте да купувате кујна во оваа боја.Според Фенг шуи филозофијата никогаш немојте да купувате кујна во оваа боја.
Кога се работи за кујната, катчето кое куќата ја претвара во дом, многу е важно каква боја ќе одбереме.Избегнувајте црвена кујна, носи кавги во бракот.
Сината кујна носи финансиски проблеми.
Портокаловата кујна може да ви донесе повеќе килограми.
Нередот во кујната носи несреќа.
Приборот за јадење се чува во фиока, бидејќи ако ги чувате особено ножевите забодени на работната маса, тоа носи несреќа.Според Фенг шуи филозофијата никогаш немојте да купувате кујна во оваа боја.
Кога се работи за кујната, катчето кое куќата ја претвара во д

loading...