НИКИ МИНАЖ ЗНАЕ ШТО ПРАВИ: И го критикуваа задникот па реши да им покаже нешто повеќе…

Loading...

Ники Минаж дефинитивно знае како се игра…„Ако сакате луѓето да престанат да зборуваат за бизарните фотографии од вашиот задник- мора да им дадете совршена фотографија од нешто друго“…
Како на пример ова…

 
„Ако сакате луѓето да престанат да зборуваат за бизарните фотографии од вашиот задник- мора да им дадете совршена фотографија од нешто друго&

loading...
Loading...