Никогаш повеќе нема да користите мобилен телефон додека возите откако ќе го погледнете ова видео

Loading...

Ова видео сериозно ќе ве натера да размислите и во иднина да не го користите мобилниот телефон додека возите.За појаснување во видеото, млади луѓе признаваат дека користат мобилен додека возат и зошто го прават тоа.
Но, набрзо на местото на насмеаните лица ќе се појават солзи и срам.
Девојка ќе им ја раскаже својата животна приказна за тоа како ги загубила двајцата родители, а таа два месеци се борела за живот по сообраќајна несреќа од возач кој користел мобилен телефон.За појаснување во видеото, млади луѓе признаваат дека користат мобилен додека возат и зошто го прават тоа.
Но, набрзо на местото на насмеан

loading...