Никој не би претпоставил, но се враќа ОВОЈ моден тренд!

Металниот ланец на пантолоните некогаш го носеа само рокерите, „бајкерите“, и панкерите, за со него да се осигураат дека паричниците ќе им бидат безбедни.Во последно време овој тренд полека освојува се поголем број на припадници на посилниот пол. Причината е едноставна: Ланецот не само што е во мода, туку е и практичен детаљ на кој освен новчаникот можете да ги закачите и клучевите или часовникот во ретро стил.
Сребрен, златен или метален, изборот е ваш. Со овој моден додаток се почесто можеме да видиме дека машкиот дел од популацијата ја украсува својата облека, најчесто обична и спортска, а понекогаш дури и поелегантни модели на пантолони.Во последно време овој тренд полека освојува се поголем број на припадници на посилниот пол. Причината е едноставна: Ланецот не само што е во мода,

Пронајдете не на следниве мрежи: